Ahli Kelab Kad !!

Mar 29, 2012

Home » » Sepet!!

Sepet!!





ada SATU benda yang teman perasan pada diri teman sendiri.....



bila berspek mata....


 selalu perasan diri muda remaja....
bajet umur baru sembilan belas tahun....
selalu rasa muka bujur sireh..
walaupon tau muka macam bulan penuh....
hukhukhuk....




tapi.....
bila TANPA spek mata....


baru tau bahawasanya....
mata teman SANGAT SEPET!!!!
huarggghhhhhhh!!!!...
kaburnya pemandangan tanpamu,spek mataku!!



ke"stress"an melanda diri...
spek mata sekarang tak boleh pakai..
asal pakai..kompem pening...
melainkan kalo nak driving...
no choice..harus pakai....
~ tapi,takde pulak pening bila driving ~
mungkinkah power udah naik lagik?..
oh...tidak!!!!



boss...
agak-agak bila elaun saya nak masuk?..
saya nak ajak bos temankan saya pegi kedai spek mata...
bukan nak suruh bos belanja spek mata baru..
cuma nak boss TEMANKAN ajer..
~ niat saya IKHLAS ~
hehehehehehe....




rasanya..
jarang-jarang sekali teman buh gambar teman dalam blog..
kan....






18 comments

Mar 29, 2012, 9:59:00 AM

Kalau boleh tak nak pakai spek sebab nampak cantik dan lebih muda ye...

Itulah Nini anak kakak pun kalau boleh nak pakai contact lens aje tapi kakak tak benarkan...

Mar 29, 2012, 10:03:00 AM

betul laa..pakai spek nampak muda remaja..ehehe

Mar 29, 2012, 10:10:00 AM

mata sepet? serupa la kita, hehe

Mar 29, 2012, 10:18:00 AM

saya suka perempuan sepet~bini saya sepet anak2 saya pun sepet~saya sorang mata besar~keh keh~~

Mar 29, 2012, 10:34:00 AM

mmg jarang benor nak tengok muka tuan tanah ni...

Mar 29, 2012, 12:06:00 PM

pakai spec lebih mengancam u...
;)

Mar 29, 2012, 12:25:00 PM

@Kakzakie bukan hape kak...Nini stress bila partner sebelah jeling2 cemburu bila ada budak sekolah tak cukup umur dtg tepi mintak no telepon..

Mar 29, 2012, 12:25:00 PM

@GtHans well..saya baru 19thn.wakakaka

Mar 29, 2012, 12:25:00 PM

@Huda kalo ketawa,lansung tak nampak mata sbb pipi tembam sgt!

Mar 29, 2012, 12:26:00 PM

@bujal X saya jugak suka lelaki mata sepet sbb somi saya jugak sepet :)

Mar 29, 2012, 12:26:00 PM

@syawalsimpsons nk buat camne..dobot lagik gelemer..

Mar 29, 2012, 12:26:00 PM

@~najwa~ kita kan geng oldschool!!

Mar 29, 2012, 12:50:00 PM

mendal makna suh teman tu..hehe

Mar 29, 2012, 1:14:00 PM

ha ah la pakai spek transform jadi muda remaja gitu...hehehe

Mar 29, 2012, 2:15:00 PM

salam kenal dari kami sekeluarga...

kami pun suami/isteri pakai spec juga... nak tak nak kena pakai juga... heee3x

Mar 29, 2012, 2:27:00 PM

ada darah cina kah? ekekeke

pakai saja contact lens...boleh kaler biru nanti mata ..:)

Mar 29, 2012, 2:30:00 PM

Samalah ngan akak. Bila pening sangat tu memang tak boleh pakai spek. Akak ni power dua2 belah lain2. Memang pening sangat kalau mata mintak power lebih. Ada org suggest pegi buat lasik tapi akak rasa kompom mahal. Lagipun akak takutlah bila terkenang citer final destination 5 tu. Hahaha.

Mar 29, 2012, 2:58:00 PM

agak2 kalo aku pkai spek mate aku pon sepet gak tak??? hehhee..

Post a Comment