Ahli Kelab Kad !!

Mar 23, 2012

Home » » Dobot vs veterina

Dobot vs veterina



cerita semalam tapi arini baru dapat tulis...
pagi Khamis yang cerah....
masa yang sangat sesuai bawak makcik dobot ke veterina..
untuk suntikan insulin vitamin..
kasik bulu-bulus makcik nih bertambah cantik..
harapnya..janganla makcik dobot bertambah riak..
ahaks!!



   teman & makcik dobot yg tunjuk muka takde perasaan...
itu perkara biasa..
tu sebab teman lagik muda dari makcik dobot...
wink~ wink....



on da way ke veterina...



payah btol kalo kene berkongsi kasih macam nih!!!



lepas mendapat injection montot di veterina serta di iringi raungan nyaring makcik dobot.....
beginilah keadaan makcik dobot dalam perjalanan balik ke rumah...



 rasa nak ketawa kuat-kuat pon ada..
tapi..
takut plak kang bertambah sentap makcik nih...



bila sampai rumah.....


 nah....dia buat dah perangai buruk nih..





8 comments

Mar 23, 2012, 8:55:00 AM

Salam. Dobot, take care, auntie tak sampai hati nak cucuk...sayang dobot.

Mar 23, 2012, 9:06:00 AM

kesiannya dobot kena cucuk montot..

Mar 23, 2012, 9:37:00 AM

Bukan main manja Dobot masa nak pergi dalam kerete duduk atas riba ye Nini...

Mar 23, 2012, 9:43:00 AM

cian dobot//kena cucuk jaa...

Mar 23, 2012, 10:08:00 AM

Dobot yg manja, sian kena cucuk ☺☺

Mar 23, 2012, 10:19:00 AM

Gebu la ekor Dobot! Tang part duduk atas riba masa abah CikMat driving tu tak bleh tahan, kehkeh!

Akhirnya dia bawak diri, kesiannyaaa la. Mesti dia ingat orang nak buat naya kat dia padahal orang nak bagi dia sihat, haisy..

Mar 23, 2012, 10:26:00 AM

ahaha..

Mar 23, 2012, 10:45:00 AM

Akak rasa Dobot ni layak jadi heroin telenovela ni. Adegan dalam sangkar tu sangat tragis. Lepas tu ada hati nak duduk atas riba boipren orang. Wahh gerenti ramai peminat telenovela ni nanti. Hehehe.

Post a Comment