Ahli Kelab Kad !!

Mar 26, 2012

Home » » Terbuang...

Terbuang...

membuang diri di depan pintu grill rumah...













takde sape yang buang dia...
dia aje yang buang diri dia sendiri.....




16 comments

Mar 26, 2012, 9:53:00 AM

Dobot2...Misai panjang berlingkar2 tapi pandai gak nak buang diri. Nak sejuklah tu sambil melepaking...

Mar 26, 2012, 10:09:00 AM

merajuk je muka tu...

Mar 26, 2012, 10:44:00 AM

Bukan buang diri tu Nini... merajuk kot. Tapi nampak sejuk dia baring kat situ sampai kuyu-kuyu matanya...

Mar 26, 2012, 10:44:00 AM

heheh..sejuk agaknyer tidur kat atas simen depan pintu tu...:)

Mar 26, 2012, 11:37:00 AM

ala sedihnya muka dia kat tepi pintu tu.. hu..hu..

nini.. next time akak balik teypeng akak roger ye.. kali ni balik sekejap sgt.. nak round2 tmn tasik pun tak sempat.. mmg ingat nak msg nini di FB ajak jumpa.. tp sbb tahu tak sempat itu yg tak roger tu.. akak sedih jugak tau.. mcm dah terpandang2 nini dan cik mat bila masuk taiping kelmarin..

Mar 26, 2012, 12:35:00 PM

Alololo...siannya nengok. Majuk ke? Meh sini, atuk tolong pujukkan. Atuk ni batuk dah okey sikit, mulalah menggatal. (eewww..geli pulak bila akak baca balik. Hahaha)

Mar 26, 2012, 1:33:00 PM

@Mak Wardah malas melayan dia kak..mcm tak cukup lantai dlm rumah :)

Mar 26, 2012, 1:38:00 PM

@syawalsimpsons tu bukan merajuk..tu namanya kekenyangan...

Mar 26, 2012, 1:39:00 PM

@Kakzakie KakZ,dia br lps makan..tu yg mata tak terhandle

Mar 26, 2012, 1:39:00 PM

@aTy _faRed~ ni nk kene afundi masuk nih!

Mar 26, 2012, 1:39:00 PM

@Hanis Azla janji tau..next time kalo ada masa lapang,kalo turun Taiping kita jumpa kak :)

Mar 26, 2012, 1:44:00 PM

Dobot, awat bawak diri sampai ke luaq pintu tu? Sedih la aih tengok..

Mar 26, 2012, 4:59:00 PM

aku nampak kasut afif yg comey.. heheh..

Mar 26, 2012, 7:40:00 PM

@Aidah hakhak....kelasssss ayat "power" atok!

Mar 26, 2012, 7:41:00 PM

@Dinas Aldi dobot kan drama queen kak..

Mar 26, 2012, 7:41:00 PM

@eda_ej ha'ah..budak yg paling liat susun kasut kat rumah

Post a Comment