Ahli Kelab Kad !!

Mar 13, 2012

Home » » Neighbour...

Neighbour...



diaorg ni lebih kurang sebaya...
lahir pada tahun & bulan yang sama...
cuma..
berbeza minggu ajer....


sebelum nih...
diaorglah yang paling muda...
tapi sekarang.....
dah naik pangkat jadi abang & kakak sebab....
dah ada adik-adik baru...
ada ibu arnab lain yang beranak awal minggu aritu.....



semua abang & kakak  ni dah bercerai susu dengan ibu mereka dan...
ibunya pun dah berkahwin lain..
~ gila kuat nafsu!! ~
hahahahaha.......





 4 beradik....
semua gebu-gebus...
kalo amik sekor-sekor...
pehtu masukkan dalam poket seluar track teman..
kemain suka lagik!!..
suka sangat duduk tersepit...



 pose montot gebus.....
ggeeeeerrrrraaaaammmmm!!!!




yang ni tua 2 minggu dari bebudak dalam gambar kat atas tadik...
tapi masih lahir dalam bulan yang sama....



 tahap gebus tu dah kurang sikit.....
tapi perot semedang keras..
makan non-stop!!



 semua benda diaorg tibai makan...
daun pandan,daun pokok bunga kantan, daun Israel,....
carrot, kobis, platlet..semualah!!



 haaaa......
yang rumah hujung sekali tu..
jiran baru kat rumah arnab....
kaler dia aje yang lain dari yang lain...
spesis lain jugak...
bukan spesis arnab tapiiii........



makcik dobot!!!!......





sentiasa rela & redha setiap kali kene buli dengan teman..
hahahahahahah






15 comments

Mar 13, 2012, 10:11:00 AM

ko ni mmg pencinta hewan la.... seyes mmg comey .. budak2 yg disusui endok doktor pe jd yg 4 ekor pic atas sekali tu ke ???

Mar 13, 2012, 10:23:00 AM

KIKIKIIIKI....UDAH BERJIRAN YEEE...

Mar 13, 2012, 10:37:00 AM

cutenyer....byknya rabbit awk...
angora tuh kan yg putih tu

Mar 13, 2012, 11:12:00 AM

Comel-comel rabbit... geraaaammmmm...

Tapi makcik dobot lagi comel lah

Mar 13, 2012, 11:26:00 AM

ada aje idea nini nak perkena dobot.. he..he.. comel betullah u all ni..

Mar 13, 2012, 11:36:00 AM

Kakak tengok Emy jenis boleh membela binatang. Org Jawa kata kalau membela arnab boleh membiak rezeki dia pun akan bertambah baik... Cuba perhati betul tak ekonomi keluarga Emy sekarang semakin baik...

Mar 13, 2012, 12:21:00 PM

@eima yg disusukan dulu tu..yg tak berapa gebus tapi perot muncit :) dah besar dah diaorg

Mar 13, 2012, 12:21:00 PM

@syawalsimpsons hahah..senang nak pantau!

Mar 13, 2012, 12:22:00 PM

@noor usah ditanay..teman bukan tau jenis apa..teman tukang bela aje :)

Mar 13, 2012, 12:22:00 PM

@Suara Kalbu ah!..makcik dobot jugek!!

Mar 13, 2012, 12:22:00 PM

@Hanis Azla yg mana yg comel kak?..Nini ? :)

Mar 13, 2012, 12:23:00 PM

@Kakzakie :) alhamdulillah kak.mcm tau2 aje akak ni ;)

Mar 13, 2012, 1:43:00 PM

awat dobot dok dalam tu?? die pon haiwan ternakan juge ke?? ke haiwan peliharaan?? hehehhe..

Mar 13, 2012, 3:04:00 PM

haha ciann dobot

Mar 14, 2012, 8:50:00 AM

Hahaha. Security guard tentulah ada bilik khas jugak kat situ. Comelnya arnabs tu. Species apa ke namanya? Akak tengok telinga tu lebih pendek dari arnab biasa ni.

Post a Comment