Ahli Kelab Kad !!

Mar 22, 2012

Home » , » Bawa daku pergi....

Bawa daku pergi....





gelagat 2 beranak yang selalu boleh buat teman pecah perot tengok diaorg....
menjadi aje kalo 2 beranak ni bergabung buat lawak....





" bawa daku pergi....
kayuh laju-laju..
kita lawan lari dengan dobot.....
bawa daku pergi....
kayuh laju lagik...
biar dobot...
emo sampai berguling... "





memang cepat rosak la basikal CikMat tu....
maunya tak cepat rosak...
lebih muatan!!!!





31 comments

Mar 22, 2012, 9:36:00 AM

wakakaka...lawak siot!

Mar 22, 2012, 9:54:00 AM

boleh geng la ni...

Mar 22, 2012, 10:40:00 AM

Kakak tengok CikMat terkekek pun tahu mesti masa tu hingar bingar anak beranak ketawa terbahak-bahak...

Mar 22, 2012, 10:56:00 AM

ha..ha.. ini narulah betul2 dinamakan penghibur hati.. ye dak nini..

Mar 22, 2012, 10:59:00 AM

hahaha.. cute gile bawak basikal kecik :)

Mar 22, 2012, 11:22:00 AM

hoyeayhh! pegi jaoh2 ! haha

Mar 22, 2012, 11:38:00 AM

ayah dia nak lepas tensen..i guess, kahkah..

Mar 22, 2012, 11:59:00 AM

ekekeke....memula tgk, igtkan abang ngn adik....sekali abah ngan adik....atoyai....sweet.....nanti dia dah besar pjg...pndai majuk ngan abah dia...tunjukkan jew picta nie...mesti berbaik semula...so sweeetttt....

Mar 22, 2012, 12:42:00 PM

adoooooii.. lepas gian ke cik abg tu..
hhahahahha .. =D=D

Mar 22, 2012, 12:47:00 PM

ehehe..hati2 bawak beskal tu..;p

Mar 22, 2012, 1:00:00 PM

huhuhu.. acik nak join juge buleh?? hehehhee...

Mar 22, 2012, 1:16:00 PM

Layankan je laaaah. Amboi cik Mat sengih lebar nampak jadi penumpang. Baguslah cikgu Maths ni. Dah penat belajar, bawak main beskal pulak. Boleh terima student lagi tak?

Mar 22, 2012, 2:48:00 PM

Hahaha, Nini. Kelakar betul ni...

Mar 22, 2012, 4:16:00 PM

Adoih sakit perut gelak!

Rosak pun takpa, berbaloi tengok ketawa CikMat yg sangat hepi tu :)

Mar 22, 2012, 4:58:00 PM

@rzahira aku yg nengok secara live lg la nak pecah perot!

Mar 22, 2012, 4:58:00 PM

@syawalsimpsons diaorg mmg geng!

Mar 22, 2012, 4:58:00 PM

@Kakzakie haha..bising kak..jiran sblh pon tumpang gelak!

Mar 22, 2012, 4:59:00 PM

@Hanis Azla diaorg la madu..diaorg la racun :)

Mar 22, 2012, 4:59:00 PM

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine hahaha...redha ajelah kalo beskal tu rosak

Mar 22, 2012, 5:01:00 PM

@eyryn kayuh kuat2 jgn sampai tayar cabut!

Mar 22, 2012, 5:01:00 PM

@~najwa~ yup..u'r right!

Mar 22, 2012, 5:02:00 PM

@HeNRieTTa JoSe ohhhooo...kalo baca dek cik abg tu komen nih..kompem kembang setaman!

Mar 22, 2012, 5:02:00 PM

@♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ lps gian..hati stress keje byk!

Mar 22, 2012, 5:03:00 PM

@GtHans btol..riso kang 2 2 masuk longkang!

Mar 22, 2012, 5:03:00 PM

@eda_ej acik nk duk mana?..atas tayar?

Mar 22, 2012, 5:03:00 PM

@Aidah ada satu student dah daftar diri tp selalu absent sbb pegi dating..tau kan sapekah??

Mar 22, 2012, 5:04:00 PM

@Mak Wardah kihkih...sekali sekala buat senaman pipi dgn ketawa byk2 :)

Mar 22, 2012, 5:04:00 PM

@Dinas Aldi btol kak..sokong sgt!

Mar 22, 2012, 5:18:00 PM

chomel jer.... sama naik ek???
btw salam kenal...
:)

Mar 22, 2012, 5:54:00 PM

kalo den dah tak muat dah naik beskal tuh..hehe

Mar 22, 2012, 8:41:00 PM

kelakar laa..:)

Post a Comment