Ahli Kelab Kad !!

Mar 6, 2012

Home » » Gilakan kau...

Gilakan kau...






sebabkan ramai sangat yang gilakan makcik nih...
nah...amikla...
teman bagi korang pinjam gomol makcik nih untuk hari nih..
tapi...
takat gomol mata ajelah ye....




 bulu gebus dari tangan....
kalo dapat gigit...nikmat!
tapi make sure korang basuh tangan makcik ni dulu ye...




bulu serabut dari dada....
jenuh nak boleh sikat....





bulu perot......
kalo buat bantal nih..
memang kompem boleh tenggelam hidung....





bulu montot yang menjadi kegilaan ramai...
ahhh....gilakan kau!!!




muka tersepit....
konsider innocence abes la nih....





 muka tergoda..menggoda...digoda...






dan last sekali.....



bersama team-mate yang ghajin sesangat tolong amik gambar makcik nih....



hoke..
silalah gomol puas-puas...




17 comments

Mar 6, 2012, 10:08:00 AM

part montot gebu tu yg paling geram.... :D

Mar 6, 2012, 10:39:00 AM

gomol dobot dalam gambar, akak beranilah nini.. he..he..

Mar 6, 2012, 10:39:00 AM

cam ne la ko klu dobot dah tak dak nanti kan .. aku dulu hampir jugak la nk meroyan 2 bulan ... menangis sokmo ...

seb baik br capai akil baligh time tu so tak sempat nk meroyan .. klu skrg mau nye...hahahha

Mar 6, 2012, 10:44:00 AM

Heee... kakak kalau tengok memang suka tapi kelau kena dekat kucing akak akan menjerit Nini...

Mar 6, 2012, 12:11:00 PM

amboi...berahi je aku nengok montot dia tu....

Mar 6, 2012, 12:53:00 PM

wahh..mmmg gila laa..ekeke ;p
rajin2 laa sikat bulu tu..jgn jadi macam Wawa..serabai jer..hik2

Mar 6, 2012, 1:21:00 PM

eee..geram btul lah eh!kalau ader rezki jmpa dobot,mmg nak gomol habis2san..hakhakhak

Mar 6, 2012, 1:43:00 PM

@mekchu
haha..bulu perot tak geram ke?

Mar 6, 2012, 1:43:00 PM

@Hanis Azla
akak takut atau geli?

Mar 6, 2012, 1:43:00 PM

@eima
mau demam aku rindukan dobot

Mar 6, 2012, 1:43:00 PM

@Kakzakie
akak takut kucing eh?

Mar 6, 2012, 1:44:00 PM

@O'gosh
mmg aku kompius..ramai sgt peminat bulu montot dobot nih

Mar 6, 2012, 1:44:00 PM

@GtHans
camne akak nk sikat..br pegang sikat,dia dah menyorok

Mar 6, 2012, 1:45:00 PM

@Akma_cikyong
meh la kita jumpa..boleh gomol dobot bebetol

Mar 6, 2012, 2:08:00 PM

comelnye... huhu.. muka menggoda tu tak boleh tahan. haha

Mar 6, 2012, 5:12:00 PM

special entri..lagi pames la makcik ni..nk gigit pipi boleh..?

Mar 7, 2012, 10:16:00 AM

Kalau dapat peluk ni, kompom tak lepas. Tapi masalahnya, dia rela ke dipeluk. Kemain selesa lagi Dobot dgn sofa jiran sebelah ya.

Post a Comment