Ahli Kelab Kad !!

Jun 27, 2011

Home » , » Korang nak langgan channel ASTRO Mustika free??...meh sini rapat...

Korang nak langgan channel ASTRO Mustika free??...meh sini rapat...

korang nak tengok tak channel Astro Mustika ni secara free....
tanpa perlu bayar deposit pon??...
muahahahha....
meh kita sesama melingkupkan astro....
( kemain lagik kan diaorg nak naikkan harga pakej...)



meh sini nak kasik cara-cara....
sonang jo...
mai rapat..mai....



TAPI....


korang jangan plak jadi bijak pegi anta sms bagitau Astro pasal nih....
mampuih kene blacklist blog teman nanti...
tak pepasal je kang......



cenggini cara-caranya....




Hanya untuk Unlock Channel MUSTIKA Sahaja.. Selain dari itu HBO, NG, Sport ke masih tidak boleh kerana dikawal oleh pihak penyedia siaran diluar negera.
Biarkan dekoder Astro anda dalam keadaan 'STAND-BY'.
Tekan butang ON/OFF. Astro akan menyiarkan channel terakhir yg anda buka.
Tekan butang 130. Anda akan melihat pratonton utk pakej Musika.
Tekan MENU. Pilih LIST SERVICE. Kemudian tekan OK.
Pilih saluran yg anda ingin UNLOCK. (WARNA, CITRA, B4U shj)
Tekan OK untuk pengesahan.
Tekan MENU untuk keluar ke siaran TV. TV akan kembali ke saluran 130.
Tekan MENU sekali lagi. Pilih OPTION. Tekan butang OK
Pilih CHANNEL INFO. Tekan OKDi sini pengaktifan akan di hantar terus ke bahagian penyiaran. Dekoder anda akan di kemaskini untuk menyiarkan saluran yg anda UNLOCK. Tekan butang ON/OFF. Tunggu selama seminit (supaya dekoder anda dikemas kini.)


Tekan semula butang ON/OFF utk siaran TV.
Langkah terakhir, tekan 130
Saksikan pratonton Mustika.
Untuk melanggan:
Hubungi 1 300 82 3838; ATAU
SMS Mustika ke 32888; ATAU
Klik 'Dapatkan Mustika' di atas untuk melanggan secare ONLINE.


v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v




APA MACAM???? Sakit jiwa ke sakit hati hahahahaha......



korang hengat korang aje yang terkena??...
teman awal-awal pagik lagi dah terkena...
tensen...tensen...
ingatkan betul la kot boleh dapat free...
rupa-rupanye.....
terkena!!!!!!




ni sumer....
Incik De'Zaman yang punye keje....
teman hambik info nih dari blog dia...
adess....




2 comments

Jun 27, 2011, 5:49:00 PM

da henti langgan astro.. huhu

Jun 27, 2011, 5:55:00 PM

hampehhh...mati2 aku pikirkan dapat free tadi..Nini..aku pun dh terkena!!

Post a Comment