Ahli Kelab Kad !!

Jun 26, 2011

Home » » Jangan over !!!!

Jangan over !!!!

Iye...
teman tau...
TAH teman tu...
hakikatnya berwarna hitam....
tapi sekarang dah jadi warna seakan kelabu..
teman memang tau...
tak payah bagi hint pon xpe...


bukan teman tak mo basuh atau hantar pegi car wash..
tapi...
kadang-kadang..
penyakit M mengatasi segalanya....
tambahan pulak sekarang...
keadaan cuaca yang ala-ala nak suh teman jadi tambah PUTIH...



walaupon macam tu..
janganlah mengambil kesempatan di atas keadaan nih...
sebelum teman bertukar menjadi Power Rangers versi jahat....
sila "review" semula perbuatan anda sebelum membuat keputusan...



apa maksud teman nih?...
haa....
korang tengoklah sendiri tahap "over" minah nih...








nampak x?...
kalo setakat nak tumpang landing sekejap...
teman no hal punye.....





tapi.....




kalo cenggini....




korang tengoklah tu....






dalam banyak2 tempat la kat deretan kejiranan nih...
mesti ke cari port atas TAH....
ni lebey....lebey.....






ni dah over beb!!...
jangan lebey....
kang ada yang kene sekeh secara marathon nih kang....






sebelum teman mula bertukar & menggunakan kuasa Power Rangers...
sila bawak diri ko & anak ko sekali turun....
cepat!!!!!!!.................






3 comments

Jun 26, 2011, 11:27:00 AM

KO ni..tak baik tau berlaku kejam kepada ibu tunggal dan anak yatim. bio je lah dia menumpang rehat kat atas TAH tu.

Jun 26, 2011, 11:39:00 AM

sebesar2 umah tuan dia yg cuma berselang 2 pintu dari umah aku..mestike nk tumpang tido atas TAH..xde makna!

Jun 26, 2011, 1:20:00 PM

garang siot...haqhaqhaq...

Post a Comment