Ahli Kelab Kad !!

Jun 3, 2011

Home » » Sila minum susu

Sila minum susu

Teman adalah salah seorang ahli kelab yang tergolong dalam golongan wanita yang kurang tumpat kalsium dalam tulang...
* wah...statement sungguh tak beragak!!*
hahaha...
betul weh..
lepas bersalinkan Afif dulu...
until now...
teman sokmo-sokmo sakit pinggang...
terutamanya tempat kene bius masa nak operate dulu...
bila naik kereta lelama..
start la pinggang macam nak jemmed....
huaarrggghh!!!


memandang serius perkara nih..
since taun lepas..
cik asbenn dah melancarkan genjatan senjata amaran suh minum susu...
cehh...macam la dia tak tau..
yang wife dia ni suka sangat minum susu...
disebabkan bos dah menggunakan kuasa sebagai kapten..
HARUSLAH anak kapal mengikut kata...
maka...
Anlene Cokolat yang menjadi pilihan...
cam tak berapa rela pulak minum susu kosong..
susu anmum masa mengandungkan Afif duolu pon teman tibai perasa coklat...


before this...
teman tak pernah tau..
tahap "ketumpatan" kalsium dalam tulang teman...
kebetulan pulak...
masa hujung minggu aritu...
ada free test untuk check tahap "ketumpatan" kalsium dalam tulang..
haruslah enteprem sekali...

kat ekonsep Taiping..
masa ni tak berapa ramai orang lagik...

time nih..
teman dah selamat di-uji..
adegan paksa-memaksa cik asbenn pulak...


sila perhatikan mamat yang ada anak panah itu ye...
memula katanye tak mo check..
takat amik sampel free ajer...
pehtu gedik pulak nak pegi check...
laki sape la nih.....

untuk tau tahap "ketumpatan" kalsium dalam tulang..
diaorg check dari kaki....
sedap aje rasa kaki bila buh pada mesin nih...
suam-suam...

kaki kepams!!
tu sebab mamat tu pakai penutup hidung..
hahahahahahaha
(baca dek laki den ni kang..mau kene sekeh)

awek gojess ni tengah bagi penerangan pasal ujian tadik...


hasilnya?...

.
.
.
.
.
.




korang teka la sendiri...
pelik plak teman rasa..
apsal mamat yang tak minum susu nih lagik tumpat tulang dia dari teman..

tau tak apa mamat tu jawab...

"lenkali..
kene kurangkan gosok gigi.baru tulang kuat"..

huh...
apa jenis statement nih?


ni pulak sample free yang cik asbenn dapat..
blom try lagik rasa dia..
kalo lebih sedap dari rasa susu coklat..
teman tukar minum perasa creamy plak..




setakat nih...
dah ada 3 biji mug anlene yang teman kumpul...
cepat sangat jadi limited edition mug nih...





kalo cikgu BM teman baca entry-entry blog teman nih..
mau menangis dia..
penat aje dia mengajar berhempas pulas sampai SPM dulu  teman dapat A1
hukhuk..





5 comments

Jun 3, 2011, 8:42:00 AM

mas suka minum susu. Kalau susu suam.... fuhhh, bestnya

Jun 3, 2011, 10:04:00 AM

Selamat Hari Susu Sedunia.... =)

Jun 3, 2011, 10:37:00 AM

oh..boleh check tumpat tulang ea..menarik..

Jun 3, 2011, 12:00:00 PM

uhuhu.. telebih suda ketumpatan tulang beliau..

ketumpatan tulang ko afif dah amek banyak sangat nih.. minom susu byk2 ye.. hehehe..

Jun 6, 2011, 8:35:00 AM

weh, betui ke katenye ibu ngandung tak sesuai minum anlene yg ni? aku suka susu anlene. tapi, dah kata takleh minum, aku stop la jap. nak minum anmum aku taklalu.

laki aku pun ado cakap , kurang gosok gigi buleh kurang kan risiko tulang rapuh. hahahaaa..tapi aku tak sure la betui ke tak.

Post a Comment