Ahli Kelab Kad !!

Jun 21, 2011

Home » » Jualan murah!!.

Jualan murah!!.

Jualan penghabisan stok!!!
haaaaa....
mari rapat-rapat.....
dekat-dekat....
tapi jangan sampai berlaga bontot....




teman nak buat MEGAsales nih....
tak banyak pon item yang nak di-jual....
ni item PRE-LOVED ye.....
dah berusia 4 tahun item nih....
tapi still boleh pakai.....
especially dalam kerjaya tangkap burung.....
tangkap lalat pon boleh jugak......




ni dia barangan MEGAsales nye....




.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.






beg tu pon dapat free ye....





.
.
.
.
.
.
.
.
.
.






haaaa....
yang berbulu -bulu tu la barang MEGA sales kita....
teman jual murah aje.....
tak mau amik untung....
dapat lepas beli baju pon cukuplah...



ada jugak buyer yang dah tengok barang nih...
tapi..
tak pasti la samada nak beli atau tak...
baru booking ajer....
banyak songeh gak buyer nih...



sape buyernye??....





.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
...................





ni ha buyernye......
teman jual 25 hengget....
buyer ni suh teman jual 50sen ajer....



apedaaa.....
tak pulang modal beli frieskies lansung!!!!




~ entry merepek di hari Selasa....
mood berblogging sudah ada~




8 comments

Jun 21, 2011, 2:11:00 PM

entry yang best...nak beli gak leh..taruk harga tinggi..hehhehe...

Jun 21, 2011, 2:13:00 PM

apa da....ingat megasale btul2...btw mnatang pa dlm beg tuh...cam kambing jer...haqhaqhaq

Jun 21, 2011, 2:25:00 PM

ekeke sangka nini nak jual baju...

Jun 21, 2011, 2:29:00 PM

cekodok : sape lg...dobot la tu! hakhak

Jun 21, 2011, 2:36:00 PM

suka dobot dlm tu ??
klu kucen aku dulu kemain lagi die siap tido ...

Jun 21, 2011, 2:51:00 PM

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/06/hadiah-sudah-diterima.html

Jun 21, 2011, 2:57:00 PM

ingtkan nak jual beg tu

alahai sweet je...

* salam kenalan dr fazilzurakil

Jun 21, 2011, 3:05:00 PM

sekali dobot aaaa

Post a Comment