Ahli Kelab Kad !!

Jun 28, 2011

Home » » Dato' Siti & kenanganku..

Dato' Siti & kenanganku..

sape yang tak kenal dengan wanita nih...
memang patut kene sekeh!!!!



cik asbenn..teman dan abah teman dulu...
sebetulnya adalah seorang peminat fanatik Dato CT...
tak terkata la fanatiknya...
masa teman nak SPM dulu..
rasanye kalo suh hafal lirik lagu Dato CT nih lagik "terang hati" berbanding hafal nota penting subjek Sejarah...
(sib baikla teman lulus subjek Sejarah)..


tapi...
since Dato CT menikah nih...
tahap ke"fanatik"an tu udah luntur macam daki pada baju bila kene peluntur...
apsal jadi cenggini?...
biarlah rahsia....(gataiii!!!)


walaupon macam tuh....
ada satu scene tv Dato CT yang teman simpan dari dulu sampai sekarang yang tak jemu-jemu teman ulang tayang tengok....
tak salah teman...
video scene nih teman dapat tahun 2004/05...
lama berzaman dah dulu....





sweet sangat Dato CT time nih....
InsyaAllah...
sampai bebila pon teman akan simpan video nih...
banyak kenangan manis & kelakar di sebalik camne teman dapat video nih...
time kasih banyak2 pada "sahabat" yang kasik video nih...
terhengat kenangan lucu kita gelak sesama kat kaunter sebab melayan video nih...
hahahahahahahaha....
nasib tak kantoi dengan "mem" kan....


( entry ni takde sangkut paut dengan Dato CT eh..)


3 comments

Jun 28, 2011, 10:54:00 PM

kelakarnyer siti masa nie..

Jun 28, 2011, 10:59:00 PM

hahahaha... lawak rupanya dato' siti ni yer??... x taw lak... hahahaha

Jun 30, 2011, 6:29:00 AM

sekarang pun sweet lagi siti ni..

-----------------------
nak ajak join ohbelog.com, komuniti blogger terbaru Malaysia..
daftar dan dapatkan traffik free..
http://ohbelog.com/

Post a Comment