Ahli Kelab Kad !!

Jun 25, 2011

Home » , » Intro aje....

Intro aje....


saje nak buat korang tensen baca entry nih....
jadi...
acik Nini buh gambar intro aje la ye....

intro aje k.....


kenal tak sape nih??....



.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.




............................................


 bam-bam-bee !!!!!!!!!!


lama betul tak nengok bam-bam-bee dalam blog makbed....


haaa.....
cukuplah kan...
sekeping gambar untuk intro ajer.....




ok la...
ok la.....
Acik Nini buh sekeping lagik.....




.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.



..............................................................




pueh hati???.....


cukuplah tu eh....
intro aje....
cerita panjangnye...
esok aje Acik Nini cerita...



rechargeble bateri acik Nini dah nak kong...
kene kasik charge dulu...
esok banyak kerja menanti...
ni pon baru settle punggah kain dalam mesin basuh....
nak melaung dobot suh masuk rumah dulu....
tadi dia mintak izin nak g dating....
dah lewat malam nih...
suh dobot sambung dating esok ajer......



dobot!!...
meh masuk tido....




* : sejak bila pulak la teman membahasakan diri nama acik nini nih...
adesla...








5 comments

Jun 25, 2011, 11:48:00 PM

fuh...makbed kena kerja keras tu...

wah...acik nini dah sampai...teman dari kampar nun belum tentu nak sampai lumut lagi ni

Jun 26, 2011, 12:10:00 AM

ekeke, dah patut cik mat dapat adik :)

cepat update tak sabar nak baca..ngee

Jun 26, 2011, 9:08:00 AM

heheehe..intro pun da panjang...

Jun 26, 2011, 11:26:00 AM

huhuhuhuhu..cis cis.

Jun 26, 2011, 2:59:00 PM

cis cis gak..ekeke

Post a Comment