Ahli Kelab Kad !!

Jun 22, 2011

Home » , » Sentap!!

Sentap!!

ada ketikanya...
bila mood teman nak menulih entry tengah membara-bara...
ada aje masalah "blogger" yang boleh buat mood teman jadi SENTAP!!!!
contoh terdekat..
adalah hari ini....



pagi tadik..
semuanya ok ajer....
semua gambar boleh upload.....
masuk aje lepas tengah hari..
atau lebih tepat lagik dalam pukul 3.30ptg....
teman udah tak boleh upload apa-apa gambar dalam entry blog...
nak kata storage untuk gambar tak cukup adalah tak munasabah...
20GB tu baru guna 1% ajer........
bila di-upload gambar tu dari folder...boleh aje...
cuma bila gambar dah selesai di upload...
tak boleh attach/appear dalam entry...
10- 20 kali try pon tak boleh jugak attach/appear dalam blog... 
tu sebab senarai model Contest Mata Menawan ada separuh lagi gambar yang tak di-upload....



teman bajet...
pc gabaks teman ni nak mogok kejap kot....
al-maklumla...
dari pukul 8.30pagi lagik dah bukak...
xpe la...
kasik chance la pc tua teman tu berehat...


sekejap ni tadik..
teman on balik pc tua kesayangan teman nih...
tapi..
masalah yang sama still jugak ada.....
hhaaaaaaaiiiiiiisssssshhhh!!!!!!


gmail/blogger ni memang saja nak bikin sentap!!!
tahap sabar teman memalam hari dah la sampai hujung-hujung aje..
kang...
elok-elok blog A Day In My Life ni wujud...
terus teman delete kang....
buat sakit hati aje!!!



7 comments

Jun 22, 2011, 10:05:00 PM

bawak besabor.... relek2.. xmo delete2..

BLOG CERITERA KISAH

Jun 22, 2011, 10:40:00 PM

kalo time gini dobot buat hal, mau kena hayun jd dobot terbang ni...teman pun udah lama tak dpt buat entri begambo, rindu nye la...bwk besabo ya...

Jun 22, 2011, 11:31:00 PM

oooo...patut la...sy pon jd lagu tu....ingatkan masalah notebook sy ke, berukband saya ke...rupanya mmg masalah blogger ye...

Jun 23, 2011, 8:17:00 AM

kite ingat kite je yang takleh upload gambar..maklumlah pc ni dah usang.takut wat hal lagi.huhu

Jun 23, 2011, 8:21:00 AM

sgup ke nk delete tuh ??
hahah rileks weh ...

Jun 23, 2011, 8:54:00 AM

uish..jangan angin sampai cenggitu...sabor ye..

Jun 23, 2011, 10:39:00 AM

ko jgn.. kang ade yang meroyan tak bace blog ko kang..

Post a Comment