Ahli Kelab Kad !!

Jun 14, 2011

Home » » Check out~~

Check out~~

~ berita terkini ~


makbed dijangka check out dari bilik yg mempunyai jamban private arini...
berdasarkan sms beliau pukul 11 pagi tadik...
doktor meluluskan proses check outnya dari HATL memandangkan makbed masih belom lagik menunjukkan tanda-tanda nak beranak....


makbed yang juga bertindak sebagai pesakit menyatakan bahawa...
beliau amat ciwi sebab kene check out cepat....
( dia udah best duduk bilik ada tv..
ekon serta katil boleh laras )
mengikut kata beliau lagik...
jenjiran di rumah beliau jugak ada dtg pagi nih..
untuk mencukupkan korum mesyuarat jemaah tingkap..
cheh!!!!


teman sempat jugak menitipkan satu tua petua untuk beliau beranak cepat...
so dapatlah beliau check in lama sikit kat HATL....
setakat ni kandungan air ketuban makbed baru mencapai paras 8 dimana paras normal air ketuban adalah paras 11....


doktor angkat merangkap doktor peribadi teman...
( asbenn den la sapo laie..)
mencadangkan agar makbed membuat larian di atas trademill supaya boleh beranak cepat...
(makbed...sila rujuk kamus raja lawak ye... 
laki den memang cenggini )


sekian berita dilaporkan..
untuk entry yang lebih panas & lebih terkini...
tunggu aje makbed melaporkan direct dari blognye nanti...
sekian...




4 comments

Jun 14, 2011, 1:51:00 PM

hohoho.. ingat dah besalin.. tak pe la.. baby nak dok dalam perot lagi.. huhuhu..

Jun 14, 2011, 2:43:00 PM

alhamdulillah... selamat ....

Jun 14, 2011, 3:44:00 PM

syukurlah..

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-5-blog-pilihan-hati.html

Jun 14, 2011, 10:28:00 PM

hahaa..mengong betui laporan terkini ko. seb bek aku takde threadmill.. tapi tadi aku dah lompat setempat dah kat dlm private toilet.

Post a Comment