Ahli Kelab Kad !!

Jun 11, 2011

Home » » rezeki den....

rezeki den....

sebagai seorang blogger...
of coz la blogwalking tu perlu....
nak kata teman rajin sangat blogwalking...
tak berapa jugak..
depend pada masa & keadaan..
kiranya budak kecik tu dah konker pc dulu..
memang ke laut la blogwalking pada hari tuh...

ada satu hari tuh...
teman ter"walk" kat satu blog nih..





1st time datang...
terus jatuh "cinta" pada hasil kerja peluh tangan tuan punye blog..
sangat santeq!!!
harga beg pon berpatutan...
dan kita boleh order ikut pilihan yang di-sediakan...
special request jugak boleh dibuat...
tapi..
of coz la lain chargenye.....
lepas dah puas jelajah blog Fiza....
hasilnya.....



of coza la teman order 1...
time kasey pada cik asbenn yang membelanja teman dalam keterpaksaan...
hahahahahaha...
i like!!!



oh ye...
sila abaikan tangan bengkok yang berbedung itu....
muka ala-ala patah leher tu jugak sila abaikan.....
fokus aje pada beg cokelat ber"reben" besau itu....
sangat suweeetttt.....


tenkiu so much Fiza...
Nini suka sesangat dengan beg nih....


terlupa pulak nak cerita....


balik kampung bebaru ni jugak...
mak teman berbaik hati nak "donate" sandal baru dia pada teman....
bukan tak sayang sandal..
tapi....
bila pakai sakit kaki katanya....
kaki mak teman tu lain patern sikit....
nanti la teman cerita pasal ni lebih lanjut...
kene berguru dengan tuan dokto dulu sebelum keluar statement...



mujurlah kaki teman yang "comei" ni muat...
comei ke?..
hahahahahahaha.....

bukan brand VINCCI..ALAIN DELON
mahupon ESARLI...

brand BATA ajer... (^o^)


actually...
punca & sebab utama teman terima offer mak nih..
 sebab kasut tu kaler coklat...
suweet & muat pada kaki teman...
hehehehehhe....



tapi..
andai kata ada kasut lain yang mak offer....
suweet dan..
muat pada kaki teman....


tapi...



 kaler pink.....


mintak mahaple mak....
teman idak kose nak pakai kaler pink...
tak cun lansung kalo teman pakai kaler pink...


tapi..
mak selalu cakap...
belum try...belum tau..
hahahahahahha,....
takpe la...
tak mo try...
dan tak mo tau...





3 comments

Jun 11, 2011, 7:14:00 PM

wawawawa!!! shuke shuke!! hehe.. tq for this compliment nini.. suka sangat! =)

Jun 11, 2011, 8:07:00 PM

comeynye bag.. tapi kalo aku mau tak muat rasenye.. byk mende nak letak.. huhuhu..

Jun 11, 2011, 9:49:00 PM

kak nini..tryla pakai pink..mane tau nmpak cantik..hihi,,.-->tiru ayat mak k.nini..

Post a Comment