Ahli Kelab Kad !!

Jun 8, 2011

Home » » Kompius taw..

Kompius taw..

baru jap ni tadik..
teman approve satu komen...
dari "teman tapi mesra"...


cenggini tulihnye...



uwwwaaaaa.....

mekchu kompius dengan nama "baru" teman...



sebenarnya..
nama "Maneh" ni teman pakai lama dah..
masa zaman friendster...myspace...
fotopages....
even memula ada fesbuk dulu pon pakai nama nih...
tapi bila cik asbenn nak join venture account fesbuk teman..
terus tukar jadi nama gabungan..
yelah..
kata kongsi kan!!
kang kata tamak pulak buh nama sendiri ajer...



aritu....saje je..
tetiba jari-jemari teman ni gatai nak tukar nama profile blog....
tu yang jadi Mrs Maneh...
bila mekchu kata kompius...
terus teman tukar balik kepada nama asal....


kalokan mekchu yang selalu singgah pon kompius...
inikan pulak blogger yang baru nak kenal teman....
huhuhuhuhuh.....



ada kot 5 tahun dah nama nih wujud..
tapi...
bila dalam blog...
memang teman tak pernah guna pon nama nih...
cuma...
banyak kenangan pahit..payau..
manis..meredhu dengan nama nih....




mekchu...
den dah tuko balik nama glamer nih...
Nini D....
senang kan nak hengat sape tu Nini D...
('o^)




11 comments

Jun 8, 2011, 5:41:00 PM

yeahhhh... kalo nini D tu mmg kenal la sgt... itu pun sib baik kat profile pic tu ada thumb print nini D.. hehehe..

terharu buat explaination cenggini.. rasa mcm nak suapkan meggi :)

Jun 8, 2011, 6:06:00 PM

itulah.. lulu pun hairan..
terus tengok link.. ekeke

Jun 8, 2011, 8:31:00 PM

la...nama dulu2 ke maneh tu?.. patut la kiut semacam je..hehe..

Jun 8, 2011, 10:58:00 PM

yelah Nini D je lah.. tapi itulah panggil2 Nini D sekali name nyer Amy.. poning i tau hahaha

Jun 9, 2011, 7:01:00 AM

setuju.. guna nama lama lg ok kot...

Jun 9, 2011, 9:21:00 AM

aku tak kompius tapi aku lupe nak tye nape ko tuko.. tak pe, aku maseh kenal ko lagi.. hehhehe..

Jun 9, 2011, 9:58:00 AM

tak yah tgu mekcu nini weh..aku pun ...
dok scroll down kat dashboard tu ... aku slalu tak prasan entry ko
sbb pala aku dah set nini D wajib click ... tertiba mrs.maneh ..bila 2-3 kali dok scroll down br prasan.... huhuhu

Jun 9, 2011, 10:26:00 AM

mekchu : megi?!!...mau!!!!!!!!!!

lulu : sampai ati..wwwooooooo

Jun 9, 2011, 10:26:00 AM

Gary : ni pujian atau usikan?..hahahaha

Nida : baekk!!!...teman guna nama lama :)

Jun 9, 2011, 10:27:00 AM

Kak Mira : haha..nama lg glamer dari tuan dia


eda : gatai tau!!


eima : huhuhu..mahapkan kamek!!

Jun 9, 2011, 3:16:00 PM

ekeke..mana makbed yer? adik kawen, dia pun hilang ni..

Post a Comment