Ahli Kelab Kad !!

Jun 26, 2011

Home » , , , » Penangan perut...

Penangan perut...

nak kata teman ni masak "superb" sangat...
tak jugak...
baru 4 tahun kawen...
banyak lagik yang perlu diperbaiki...
tapi...
setakat nih..
Alhamdulillah...
cik asbenn puas hati dengan apa jugak menu yang teman masak...
time kasih pada mak..mak mentua..opah..serta cik asbenn yang tak jemu-jemu kasik tunjuk ajar...
tujuk ajarku...sifu!!!!



menu arini takde la sedap mana.....
ataupon tahap makanan obersea mahupon hotel...
tapi..yang pasti..
menepati citarasa tekak kampung kami....



 ikan kayu masak sambal...
~ baki lauk ari Jumaat ~



 rusuk kambing masak lemak cili api....




sup fishball + kobis utk Cik Mat
dihidangkan bersama telur hancur & kicap



didatangkan pulak pakej lauk nih bersama nasi putih yang masih panas serta seteko air teh o sejuk....



penangannye??......



.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.





 cik asbenn dah terbaring kat bilik belakang...
bilik teman mengadap komputer gabaks....






anaknye pulak....




dah terdampar macam ikan paus kat depan tv.....



hebatkan penangan air tangan seorang isteri & ibu....
(^o^)





5 comments

Jun 26, 2011, 2:56:00 PM

lega hati ye tak?

Jun 26, 2011, 3:07:00 PM

wahahaha..inche dokte tido kaki ditinggikan macam ibu ngandung lak gayanye. takut kaki bengkak ke?? hahhahaha...

wuih, kalu dah masak rusuk kambing tu kira tahap masterchef dah tu!

Jun 26, 2011, 4:08:00 PM

afif pon tido ye.. pe lagi ummi die pon join la ayah die bobok kat bilik same2.. hehhehe..

Jun 26, 2011, 7:03:00 PM

hebat memng hebat.......

Jun 26, 2011, 11:39:00 PM

makbed, stop terliur eh..masa utk kembali diet..ngee

Post a Comment