Ahli Kelab Kad !!

Jun 12, 2011

Home » » "Kaki" ujikaji

"Kaki" ujikaji

majlis kawen adik teman tak sampai sebulan je lagik...
rumah kat kampung dah start jadi huru-hara...
langsir belum gantung...
bilik pengantin blom fikir lagik nak hias camne....
sawang blom buang...
adehla...
memang banyak la keje yang menanti..


disebabkan bakal pengantin tak boleh balik dalam tempoh terdekat...
teman la yang amik-alih tugasan tuh..
even berbincang nak bagi door-gift apa...
buah tangan utk pihak lelaki...
mak banyak deal dengan teman & opah sedara teman...
dah terasa cam teman pulak yang nak kawen lagik sekali!!
hahahahahaha...


baru-baru nih...
emak ada bagi tugasan kat teman...
untuk jadi bahan ujikaji dia....
aisey mak...
dalam banyak2 tugasan..
kenapan mesti den jadi bahan ujikaji????


kalo dah namanya majlis kawen...
of coz la berinai tu jadi agenda paling penting buat pengantin kan....

memandangkan pengantin takde..
teman terpaksa jadi bahan ujikaji mak...
ada sebungkus inai dari Mekah...
tapi...
dah la tersimpan dalam almari..
ada kot 2 tahun..
untuk memastikan "keberkesanan" warnanya....
terpaksa la pinjam kaki teman untuk jadi bahan ujikaji...


sib baikla petang tadik...
Cik Mat & ayahnya tido secara berjemaah...
jadi..
projek ujikaji dapat dilakukan tanpa gangguan...



selepas 2 jam dipakai...
diulang titik dengan perahan air limau nipis...
hasilnya.......





.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.







tak menjadi!!
hahahahahahah....
kompem inai tu dah expired...
den campak aje dalam tong sampah ye...
buat semak aje dalam almari...






5 comments

Jun 12, 2011, 11:35:00 PM

hohooho.. soh la pengantin beli inai yang kat mydin masjid jamek.. die cam colgate.. bekas wane merah.. sangat merah menyale.. tapi cume tahan 3-4 hari je.. peh tu jd wane oren.. huhuhu...

Jun 13, 2011, 12:41:00 AM

Lorh, penat je pakai.
Nasib baik 2 jam je.
Kalau 2 hari. Erk.

Jun 13, 2011, 8:35:00 AM

beli inai yg da siap bancuh la...senang cikit..hehhehe...

Jun 13, 2011, 5:07:00 PM

hahahahaha.... itu inai dah pakai, pas tu letak balik laaaaa... hahaha.. nak terkencing.....

Jun 14, 2011, 12:36:00 AM

hahaha...lawoking btl la nini..leh inai xjd...hahaha

Post a Comment