Ahli Kelab Kad !!

Jun 21, 2011

Home » » Cerita ketiak

Cerita ketiak

Cik Mat adakalanya boleh membuat teman ketawa dengan gaya selambanya..
kadang-kadang tu...
bila dia buat sesuatu perkara yang pada hemat teman adalah kelakar..
tapi...
dia cuma menunjukkan riaksi muka...
yang tak berperasaan!!


contohnya seperti nih...



past few days...
macam biasa...
acara tawaf ekonsep...
petang2 selalu panas...
baikle kongsi aircond kat sana.....
sambil cuci mata...cuci poket...
boleh jugak sejuk-sejuk badan....
(^0^)



masa nak on da way ke sana...
Cik Mat baru bangun tido..
masih lagik dalam keadaan mamai....
ayah yang baik hati pon..
kasik la dukung seround..
nak suh teman dukung memang mintak mahaple...
berat bebeno!!!...
lebih berat dari seguni beras 10kilo!!!



sebelum masuk ekonsep tu....
cik asbenn saje pulak nak layan urut-mengurut...
sebenarnya..
kitaorg nak kasik mood Cik Mat ok dulu...
tak kose nak layan angin monsun bangun tido dia kang....



masuk singgit ajer...
tapi..
naik sampai 2 orang...
rosak mesin tu weh!!!



sempat la posing-posing kejap 2 beranak nih...
tapi...
teman tak boleh blah betul tengok muka Cik Mat....
korang tengokla sendiri...



ko jadi model atau apa ni??...
adeila....
rasa cam nak ketawa terbahak-bahak tengok Cik Mat...



"ah....
nikmat & syahdunya aroma ketiak dipetang hari"..


hakhakhak.....
adeila...
adeila...
mana la anak teman dapat penyakit muka selamba nih....





5 comments

Jun 21, 2011, 3:12:00 PM

sama la ngan anak sue..pun sk wat muka slamba je..bak kata mak sue...klo letak bom depan mata pun...mesti wat x tau je...

Jun 21, 2011, 3:15:00 PM

tu tiak wangi x pe .. heheh

zr suke jgk gune mesin tu , senang kan .. dh lotih2 berjalan2, dpt urut plak

Jun 21, 2011, 3:34:00 PM

kesian die kena gelak ngan mak die .. dah cik mat br tdo mood pun tak dak lagi ..huhu

idung cikmat idung ko la

Jun 21, 2011, 4:37:00 PM

hahahaa.. layannnn.. sejuk aircond tuh.. sbb tu tinggi je die angkat ketiak ha.. :)

CERITERA KISAH

Jun 21, 2011, 8:30:00 PM

muke cam tak de prasaan.. maseh dalam mood mamai gamaknye..

Post a Comment