Ahli Kelab Kad !!

Jun 23, 2011

Home » » Kawen...kawen..kawen...

Kawen...kawen..kawen...

Hujung minggu yang lepas..
teman menghadiri majlis kawen rakan baik teman di lekir...
kawan lama time high school dulu...
selamat dah naik pelamin sorang lagik kawan teman....


Selamat Pengantin Baru buat 
Puan Cik Azlinda Ahya
serta
suami...


lama jugak rasanye tak jumpa Cik Lin....
last jumpa time kenduri Afif dulu aje rasanye...
lama tuh!!!!


meh kita layan gambar....


inilah pasangan pengantin yang diraikan....
budak kecik itu bukan anak angkat pengantin...
tapi anak teman ye....


mahapkan ajelah kualiti gambar yang superb sangat nih...
kamera Power Rangers yang banyak berjasa....


tidak ketinggalan untuk bergambar....



kenapa makcik ni ada sekali???.....

haaa.....
makcik ni pon satu high school dengan teman dulu...
geng main baling kasut..
geng berkawat tengah padang sama-sama....
dan yang paling penting sekali....
walaupon makcik ni..teman & pengantin adalah SEBAYA...
tapi....
makcik ni adalah MAKCIK kepada pengantin...
kelasssss gitu!!!



dan....


makcik ni sedang pregnen  anak kedua...
25 minggu a.k.a. 6bulan 1 minggu


errr....
soklan....
nampak teman kurus atau gemuk?...
bukan tak mo percaya pada penimbang..
tapi...
mesin penimbang asyik tipu teman!!!!!
hakhakhak....



dalam masa yang sama...
teman nak mengucapkan Selamat Pengantin Baru jugak buat sahabat lama teman....
bercinta dari zaman kolej akhirnya berakhir di jinjang pelamin....

Padlie & Nuren....

gambar konvo bersama-sama....








 majlis di sebelah pihak perempuan...


majlis disebelah pihak lelaki....


Padlie memang gile oren dari dulu...
tak sangka dia pilih kaler songket oren..
tapi tak pe...
diaorg berdua ni putih melepaks!!!


tahniah!!....
hadiah korang dah terima kan....
ikhlas dari teman & cik asbenn...
sayam korang ketat-ketat!!!


moga jodoh kalian 2 pasangan pengantin kekal hingga hujung nyawa...
Amin...







8 comments

Jun 23, 2011, 11:37:00 AM

huhuhu.. harap tak de yang tekejut makcik ngan anak buah sebaye.. hehehe.. =D

Jun 23, 2011, 12:02:00 PM

lalink pengantin baju oren tue pakai crown ape tue? besaaarrr... x berat ke? heehehe...

tahniah untuk 2 pasangan... rindu nak pegi kenduri kahwin, baru 3julai ada jemputan lagi :)

Jun 23, 2011, 12:06:00 PM

wlu aku tak kenai ... tahniah la ye ...

Jun 23, 2011, 2:00:00 PM

wah....dah lama x g kenduri kawen..anyway..makbed cemana dah..x dengar pape berita pun..

Jun 23, 2011, 3:37:00 PM

tahniah kepada pengantin..best nyer kawin.. :)

Jun 23, 2011, 5:33:00 PM

err..errr... nak ckp ke tak eh..habislah lepas ni nini mesti diet... nampak berisi sikit.. tapi lulu rasa baju tu besarlah...sbb pernah nampak gambar nini baru2 ni, pakai jeans, kaki bukan main kecik lagi.. mesti pasal baju ni..

Jun 23, 2011, 5:36:00 PM

kat maner tang gemuknya emy, ish kamu ni... ;)


mak buyung itu sudah pakai baju maxi..heheh.

Jun 23, 2011, 9:01:00 PM

Ohhhh, teringt msa main baling tin..mmg heaven

Post a Comment